ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ PHILIPS 7 σε 1 Από Ιδιώτη

πριν από 1 χρόνο Υγεία & Ομορφιά Θεσσαλονίκη   50 Εμφανίσεις
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Τιμή: 45 €

Σετ ανδρικής περιποίησης QG3340/16 της Philips
Άψογη εμφάνιση με το αδιάβροχο MultiGroomer. Τρίμερ πλήρους μεγέθους, τρίμερ υψηλής απόδοσης για τις λεπτομέρειες, μίνι ξυριστική μηχανή, χτένες για το μούσι και για τα γένια (έως και 18 ρυθμίσεις) και τρίμερ για τις τρίχες της μύτης – όλα τα εργαλεία για να τελειοποιήσετε την εμφάνισή σας!
Χτένα για μούσι και μουστάκι με 18 ρυθμίσεις μήκους
Διατηρήστε τα γένια σας στο μήκος που θέλετε. Επιλέξτε μία από τις 18 ρυθμίσεις μήκους ενός (1) χιλ. (1-18 χιλ.), χρησιμοποιώντας τη χτένα για μούσι και μουστάκι που προσαρμόζεται στο τρίμερ πλήρους μεγέθους.
Χτένα για λεπτομέρειες και αξύριστο λουκ με 12 ρυθμίσεις μήκους
Δημιουργήστε ένα κομψό αξύριστο λουκ ή γένια 3 ημερών με την αποσπώμενη χτένα ακριβείας για αξύριστο λουκ, η οποία διαθέτει ρυθμίσεις μήκους από 1 έως 12 χιλ.
Ξυριστική με διπλό πλέγμα, για βαθύ ξύρισμα γύρω από τα άκρα
Μετά από το τριμάρισμα, τελειοποιήστε την εμφάνισή σας με την ξυριστική μηχανή διπλού πλέγματος, για ένα άψογο στιλ με καθαρές γραμμές.
Εξοπλισμός
Αριθμός εξαρτημάτων (χτένια):
2 χτένες
Εξαρτήματα:
4 εξαρτήματα
Ειδικά χαρακτηριστικά:
Αυτοακονιζόμενες λεπίδες, 100% αδιάβροχη
Τροφοδοσία ρεύματος
Τύπος λειτουργίας:
Επαναφορτιζόμενη
Διάρκεια ζωής μπαταρίας:
35 min
Χρόνος φόρτισης:
10 h
Γενικά χαρακτηριστικά
Περιλαμβάνει:
Θήκη και βάση αποθήκευσης, Χτένα για γένια με 18 ρυθμίσεις, Χτένα για αξύριστο λουκ με 12 ρυθμίσεις, Εξάρτημα ψαλιδίσματος υψηλής απόδοσης, Τρίμερ για λεπτομέρειες, Τρίμερ για τη μύτη, Ξυριστική με διπλό πλέγμα
6949674684